Nietolerancje.pl - Internetowe Forum Nietolerancji Pokarmowych
22 Wrz 2023, 10:23:03 *
Witamy, Go艣膰. Zaloguj si臋 lub zarejestruj.
Czy dotar艂 do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj si臋 podaj膮c nazw臋 u偶ytkownika, has艂o i d艂ugo艣膰 sesji
Aktualno艣ci: Zapraszamy do wsp贸艂pracy specjalist贸w. Oferujemy mo偶liwo艣膰 zaprezentowania si臋 na forum oraz profil umo偶liwiaj膮cy dost臋p do wydzielonej cz臋艣ci tylko dla specjalist贸w. Prosimy o zg艂aszanie do administratora ch臋ci posiadania takiego konta.

Strona g艂贸wna   Szukaj Zaloguj si臋 Rejestracja Pomoc KONTAKT Regulamin Wykonaj test  
Strony: [1]   Do do艂u
  Drukuj  
Autor W膮tek: zmiana diety - 15 kg mniej :)  (Przeczytany 28802 razy)
alergik
Nowy
*

Reputacja: +0/-0

Wiadomo艣ci: 7

« : 20 Pa藕 2009, 20:14:23 »

Wiosn膮 tego roku wykona艂em test na w艂asnej osobie.
Poniewa偶 jestem alergikiem my艣la艂em, 偶e je艣li wynik b臋dzie pozytywny to b臋dzie wi膮za艂o si臋 z moim uczuleniem. Okaza艂o si臋 jednak, 偶e nietolerancj臋 powoduj膮 zupe艂nie inne produkty ni偶 te, na kt贸re jestem uczulony.
Postanowi艂em "wzi膮膰 si臋 za siebie" i zmieni艂em diet臋. Ca艂kowicie wyeliminowa艂em z menu to co powoduje nietolerancj臋. Pomocny okaza艂 si臋 przewodnik, do艂膮czony do testu.
Efekt jest taki, 偶e uda艂o mi si臋 pozby膰 15 kg, czyli wr贸ci膰 do swojej naturalnej wagi.
Dodatkowym sukcesem jest fakt, 偶e w okresie nasilonego pylenia, kiedy dawniej nie obesz艂o si臋 bez lek贸w (w tym sterydowych), w tym roku uda艂o mi si臋 prze偶y膰 (i to nie藕le) bez inhalator贸w i tabletek.
jaola
Nowy
*

Wiadomo艣ci: 2

« Odpowiedz #1 : 11 Lut 2013, 09:44:59 »

Hej,
Bardzo mnie zaciekawi艂o w jaki dok艂adnie spos贸b schud艂e艣. M贸g艂by艣 podrzuci膰 jakie艣 konkretne produkty albo posi艂ki ?
Jakie godziny jedzenia itd ? Te偶 mam problem z odchudzaniem i przyda艂o by si臋 zrzuci膰 troch臋 sade艂ka, a na sport nie mam
czasu :(
Pozdrawiam
Leszek J.
Kornwalia
Nowy
*

Wiadomo艣ci: 1

« Odpowiedz #2 : 12 Kwi 2013, 08:42:37 »

Sp贸jrz na dat臋 opublikowania posta, bardzo w膮tpliwe, 偶e autorka po takim czasie jeszcze odwiedza ten hosting i da sensown膮 odpowied藕 na post z przed 4 lat.
tomeh
Nowy
*

Wiadomo艣ci: 15

« Odpowiedz #3 : 15 Sty 2017, 14:40:15 »

Podobno 3x jest bardzo skuteczne czyli bez laktozy, bez glutenu i bez cukru i lepsze samopoczucie i lepsze trawienie oraz waga mniejsza.

Serwis tematyczny www.open-youweb.com
kloda12
Forumowicz
**

Wiadomo艣ci: 31

« Odpowiedz #4 : 12 Cze 2018, 09:59:08 »

witam,
ja codziennie jad艂am niezdrowe posi艂ki i jak przyty艂am do 80 kilogram贸w przy wzro艣cie 160 cm rozpocz臋艂am diet臋, bardzo pom贸g艂 mi si臋 odkwasi膰 suplement https://prodeacid.pl/zakwaszenie-objawy-przyczyny dzi臋ki niemu szybko zacz臋艂am traci膰 na wadz臋 i mia艂am du偶o energii
Strony: [1]   Do g贸ry
  Drukuj  

Skocz do:  

漏2015 by 4Active