Nietolerancje.pl - Internetowe Forum Nietolerancji Pokarmowych
18 Lis 2018, 22:29:17 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Zapraszamy do współpracy specjalistów. Oferujemy możliwość zaprezentowania się na forum oraz profil umożliwiający dostęp do wydzielonej części tylko dla specjalistów. Prosimy o zgłaszanie do administratora chęci posiadania takiego konta.
 
   Strona główna   Szukaj Zaloguj się Rejestracja Pomoc KONTAKT Regulamin Wykonaj test  
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Które składniki pokarmu wywołują reakcję produkcji przeciwciał IgG?  (Przeczytany 6370 razy)
alergik
Nowy
*

Reputacja: +0/-0
Offline Offline

Wiadomości: 7


« : 13 Maj 2009, 15:09:57 »

Które składniki pokarmu wywołują reakcję produkcji przeciwciał IgG, czy są to tylko białka, czy również inne składniki?
Zapisane
artus
Administrator
*****

Reputacja: +1/-0
Offline Offline

Płeć: Mężczyzna
Wiadomości: 50


WWW
« Odpowiedz #1 : 15 Maj 2009, 17:39:29 »

Cząsteczki białek pochodzące z żywności lub części tych cząsteczek są podstawową przyczyną powstawania przeciwciał IgG.
Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  
 
Skocz do:  

©2015 by 4Active
Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines
SMF customization services by 2by2host.com